AKTUELNO

Kamere su zabeležile i ovaj trenutak.

Na žurci koja je bila organizovana za sve ukućane bilo je i te kako turbulentno, a pojedini ukućani popili su određenu dozu alkohola koja je u njima probudila emocije koje su dugo prikrivali.

Jedan od njih bio je i Marko Janjušević Janjuš koji se u toku noći pravdao Ani Korać zbog svih pogrdnih reči koje joj je izgovorio, a ona je u naletu besa otkrila da ne želi da bude sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što su svi ukućani pogledali ovaj video - klip ostali su šokirani, a ona je imala potrebu da opravda ovaj trenutak, jer smatra da su svi ovo shvatili pogrešno.

Pre žurke je popio, ja sam se šminkala i tu je bila Kija. Onda je on došao i rekao mi da sam pi*ka. Naljutila sam se zbog toga i on je došao da mi se izvinjava i onda me zvao da dođem, a posle je prišao i rekao mi sve to. Onda sam se naljutila i bacila sam žetone. On nije shvatio to i nije se ni setio šta mi je rekao pa je zvao Miću da razgovaraju - rekla je Ana.
Iskreno, ništa se ne sećam. Ne vidim da sam nešto loše uradio... - ostao je bez teksta Janjuš.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Lepi Mića video ovo odreagovao je žestoko, pa im je sasuo u lice da se tako ne svađaju prijatelji, te da su ovim dali na značaju svima koji tvrde da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovako se svađa samo onaj ko se puno voli, vi ste u i te kako ljubavnoj vezi. To se vidi i nemojte da lažete! - rekao je Lepi Mića.

Kako biste i vi prokomentarisali ovu situaciju pogledajte video u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'