AKTUELNO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio.

Tomislav Panić imao je priliku da u toku večeri čuje šta su Milan Milošević i Anđelo Ranković rekli o njemu. Oni su ubeđeni da je on sa MInom Vrbaški samo zbog toga što je proračunato osmislio način na koji će što duže opstati u rijalitiju.

Nakon što su svi ukućani čuli taj razgovor, oni su ustali i obrazložili zbog čega su to rekli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da se nije smuvao sa Minom mislim da se ne bi uklopio, ne samo on nego bilo ko. Tako da, da nije ušao u priču sa njom ništa od toga ne bi bilo. Ja sam siguran da će se Đekson i MIna pomiriti - rekao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

MI smo svi pričali, ko god da uđe on ispadne. Bio je i Tasa, pa je otišao. Dečko ima kvalitete, niko to nije rekao. Uglavnom parovima kažu da opstaju, jer su zajedno, ali ko uđe posle 7 meseci smatram da je tako. Retko ko ispadne od naših starih, nisam želeo da ga uvredim, ali ta priča se zavrtela zbog Mine, pa je on tako odbranio svoje stavove. Da je ušao sam, svi bi rekli da je dobar dečko i ostalo bi na tome - rekao je Anđelo.

Nemanja Đerić Đekson bio je nasmejan zbog Milanovih reči, ali je objasnio zbog čega više nikada ne bi bio sa Minom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedno je kad radi sujeta, a drugo je blamage, nikad se ne bih pomirio sa njom! Npr. kad bi videli Minu i Tomu kako hodaju, oni liče, to je meni bolesno. Mogao bih ja da budem gotivan sa njom, ali ne i da se pomirim - bio je iskren Đekson.

Marka Miljkovića su ove reči i te kako iznervirale zbog toga što smatra da oni osećaju veliku sujetu prema njemu, jer je Toma svojim postupcima privukao veliku pažnju javnosti.

On svima upada u oči zato što je sa Minom, ja baš mislim da je Toma poseban lik. A, to što šikanirate sve koji dođu ovde treba malo da se zapitate - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su mislili da je komentarima došao kraj, Miljana Kulić je ustala i progovorila o nečemu što niko nije znao. Ona je priznala šta joj je Toma rekao kada je ušao u rijaliti.

Ja kad sam bila vođa ugostila sam ga, sedeo je pored mene. I pitao me Toma šta je najzanimljvije, ja sam rekla da su to Luna, Kija i SLoba. I onda je on meni rekao da će da skrene pažnju na sebe i da će on biti tako bitan. Ja nemam razloga lažem, rekao si to i dodao si da ćeš smuvati neku devojku. Ovo sa MInom je uradio taktički - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi ukućani bili su šokirani zbog svega što su u tom trenutku čuli, a detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'