AKTUELNO

Ne prija joj to što se njeno ime upliće u ovakve priče.

Nemanja Đerić Đekson je u proteklih nekoliko dana imao razgovor sa Borom Santanom u kojem je Đekson priznao da mu je Marija Ana Smiljanić rekla da bi bila sa njim kada bi morala da bira, a nije krio ni da mu je Mina priznala da je ljubomorna zbog Andrijane Radonjić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Taj video - klip videli su svi zadrugari, a Andrijani se ovo uopšte nije dopalo. Bez obzira na sve, Đekson je želeo da taj razgovor prokomentariše pred svima.

Priča je bila da mi je taj dan Marija Ana rekla na igri istini da bi se drmusala sa mnom posle Fiće, kad bi morala da bira sa kim će da bude. Rekao sam da bih uvek blejao sa Andrijanom, a onda mi je Bora rekao da Mina ljubomoriše na Andrijanu. Dečko je meni rekao da je Mina to rekla njemu, tako da to je cela priča. Bilo je još priča, ali ništa ja tu nisam pričao, nego je meni rečeno. Tada mi je saopšteno i da se Andrijana loži na mene - rekao je Đekson.

Svi su bili šokirani ovom izjavom, a Andrijana je pred svima stavila do znanja da ne želi da je u Beloj kući spajaju sa bilo kim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nemam komentara. Prepuštam svim devojkama Đeksona koje se lože na njega, ja pored njega ne spavam - rekla je Andrijana.

Oko ove priče se podigla velika prašina, a kakve su reakcije bile pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Marija Ana Smiljanić

#Nemanja Đerić Đekson

'