AKTUELNO

U ulozi novinarke ovog puta našla se Fani Trančeva koja je kao sagovornika imala Maria Krasteva.

Sedmi krug najgledanijeg dečijeg muzičkog šou programa "Pinkove zvezdice" počinje ovog petka, a među trinaestoro učesnika koji su se našli u ovoj fazi takmičenja su i Fani Trančeva i Mario Krastev.

Ovog puta smo Zvezdicama dali priliku da jedni drugima postavljaju pitanja, a Fani je imala zadatak da sazna sve što je zanima o Mariju.

Fani: Ko ti je najbolji prijatelj u takmičenju?

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mario: Upoznao sam mnogo ljudi i stvorio sam mnogo novih prijateljstava, i nadam se da će se druženje nastaviti i posle "Pinkovih zvezdica".

Fani: Zbog čega si odlučio da se prijaviš za "Pinkove zvezdice"?

Mario: U ovom takmičenju sa mnogo napredovao, poboljšao svoje glasovne sposobnosti. Učestvovanje u "Pinkovim zvezdicama" mi je mnogo pomoglo jer sam imao mnogo izazova koje sam uspeo da prevaziđem.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Fani: Šta kažu tvoji prijatelji o tvom učešću?

Mario: Svi moji prijatelji mi pružaju neverovatnu podršku, žele mi sve najbolje i kada sam ovde, u Beogradu, pišu mi iz Bugarske.

Fani: A šta misle tvoji roditelji?

Mario: Moj tata je na svakom snimanju uz mene, a mama zbog posla ostaje u Bugarskoj. Roditelji su veoma ponosni na mene i trude se da mi pomognu, kako bih bio još bolji svaki sledeći put.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Fani će se predstaviti pesmom grupe "Pussycat Dolls", "Sway", dok će Mario otpevati pesmu Džerija Li Luisa "Great Balls of Fire", a pored njih videćete i Saru Simić, Leonoru Gaši, Isidoru Begović, Lanu Vučenović, Luku Škibolu, Emmu Uvalić, Petra Bulatovića, Saru Gigovu, Ljiljanu Plavšić, Ivanu Dimkovski i Dražena Bakovića, zato ne propustite vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" u petak 6. aprila od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Fani Trančeva

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'