AKTUELNO

Dugo se nisu svađali!

Kada se Miljana Kulić vratila iz kupovine, zajedno sa Sanjom Stanković i Sarom Reljić, nastao je haos u Beloj kući zbog raspodele namirnica. Miki Đuričić je prvo insistirao od Miljane da mu da njegove cigarete, nakon što je čuo da za njih nije bilo dovoljno novca.

Foto: RTV Pink

Došlo je i do svađe između Nemanje Đerića Đeksona i Miljane, ali i Snežane Mišković Viktorije i Miljane, a dok su delili stvari Sanja je počela da plače. Međutim, svađama tu nije bio kraj. Milan Milošević posvađao se sa Macom Disrkecijom zbog krema Miljane Kulić.

Foto: RTV Pink

Ukrala si ženi 800 grama krema. Reci "jesam" i ćao! Kada ti ja kažem, Miljana, ukrala je! Ti nemaš ni srca ni duše, od trudne žene kradeš krem! - govorio je Milan Maci.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Miljana, samo da ti kažem, ja ti nisam ukrala, nisam. Njemu se neću pravdati. On je mene juče napao i rekao da će mi se u*rati u život. Slušaj me, kadar traži preko drugih! Marš! Idi druži se sa p*derima i k*rvama! Ja nisam ukrala krem! - pričala je Maca.

Foto: RTV Pink

Maca i Milan su u svoju raspravu umešali i Mariju Anu Smiljanić uz reči da je i ona jela Miljanin krem. Marija Ana je vikala i govorila im da slobodno mogu da pregledaju njene stvari, jer ni ona nije otuđila krem od trudne cimerke.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Milan Milošević

'