AKTUELNO

Najgledanija turska serija "Beskrajna ljubav" uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog glumca.

Popularni turski glumac Burak Ozčivit stekao je ogromnu slavu na ovim prostorima ulogom Bali-bega u TV seriji "Sulejman veličanstveni", a nova serija koja će uskoro početi sa emitovanjem na Pink televiziji još više će očarati njegove mnogobrojne obožavateljka.

Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Neslihan.

Srce markantnog Kemala brzo osvaja lepa bogatašica Neslihan i, uprkos tome što je njihova ljubav zbog mnogobrojnih razlika gotovo nemoguća, oni ignorišu razlike i uspevaju da ostanu zajedno, sve do jednog odlučujućeg dana.

Foto: Promo

Kemal zbog posla napušta Istanbul i konačno shvata da on i njegova ljubav pripadaju različitim svetovima, ali nije znao da Nihan ima veliku tajnu. Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav postaje nemoguća.

Uzbudljivu životnu priču dvoje mladih koje razdvajaju mnogobrojne socijalne i ekonomske razlike uskoro će milionski auditorijum bez daha pratiti na Pink televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izboriz za svoju ljubav.

Autor: D. Tanasijević

#Burak Ozčivit

#Televizija Pink

#Turska

#glumac

'