AKTUELNO

Jako sam ponosna na tebe, velike čestitke, bila si fantastična, rekla je Goca Tržan.

Takmičarka koja se predstavila šesta večeras je Dragana Jovanovska iz Kumanova. Dragana ima 10 godina i otpevala je pesmu grupe The Frajle "Ko se to meni zaljubio". Ona je oduševila članove stručnog žirija i dobila svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

Toliko se radujem ovakvim interpretacijama, ali zaista. Pravi si mali vrapčić. I super si izabrala pesmu i vrlo kreativno si razmišljala. Jako sam ponosna na tebe, velike čestitke, bila si fantastična - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- I moje čestitke. Sve je bilo kompaktno, kao neka razglednica. Tako si obučena kao da si recimo iz Rusije, ili kao da si Mađarica. Svi imamo neke drugačije asocijacije kad te vidimo, ali bila si fantastična i čestitam ti - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Toliko si bila dobra da bih voleo da svi tvoji drugari ovde tako nastupaju. Ja mislim da je to kompletno sve što mi možemo da tražimo od Pinkove zvezdice. Takav nastup, takva sigurnost, takva energija, toliko tačno, toliko dobro, tako da mislim da si školski primer za peticu u Pinkovim zvezdicama - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Članovi stručnog žirija su se složili da je Draganin nastup bio sjajan i da jedva čekaju da je čuju u sledećem krugu.

Autor: J. Vučić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'