AKTUELNO

Do kraja ovog serijala nije ostalo još malo vremena!

Nakon održanog porodičnog sastanka, stiglo je novog pismo Velikog šefa, koji je ukućanima skrenuo pažnju na njihovo ponašanje i kršenje pravila, kaznio dve ukućanke i jednom zadrugaru dodelio specijalni zadatak.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, ponašanje pojedinaca i nepoštovanje pravila je prevazišlo sve mere tolerancije. To što je prošlo sedam meseci, ne znači da pravila ne morate poštovati i da možete raditi šta hoćete. Do kraja ovog serijala nije ostalo još malo vremena! - čitala je Miljana pismo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Doneli smo odluku da Mina i Zorana budu kažnjene zbog spavanja preko dana. Ona koja nema honorar po ugovoru kažnjena je sa po 30 hiljada dinara. Žuti će od danas biti na specijalnom zadatku. Šaljemo mu svesku i olovku i na njemu će biti da upisuje sva kršenja pravila - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Radosav Stefanović Žuti u danima ispred nas moraće da zapisuje kada neko od ukućana ne nosi bubicu, izlazi sa sastanaka, šapuće i slično. Nakon što je Miljana pročitala pismo Miki Đuričić i Ana Korać otišli su u kuhinju i nastavili sa pripremanjem ručka, a kako je izgledao ovaj sastanak, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'