AKTUELNO

Nije joj se dopala odluka gradonačelnice.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" danas su dobili zadatak od Velikog šefa, a u istom nisu učestvovali Miljana Kulić kao gradonačelnica i Anđelo Ranković koji je proglašen najbaksuznijom osobom.

Foto: RTV Pink

Vođa će vas podeliti u osam grupa po četvoro učesnika. Pored bazena su postavljene tri stolice. Tri takmićara iz grupe će uzeti u ruke po jednu flašu koje su na stolicama. Sešće na stolice. Staviće flaše na glavu i mogu ih držati jednom rukom. Četvrtom takmičaru će Miljana ili Anđelo vezati povez preko očiju i na njemu je da sa povezom preko očiju sa kantom uzima vodu iz bureta koje se nalazi pored stolica i da vodu sipa u flaše koje tri takmičara drže na glavama. Kada takmičar napuni sve tri flaše igra je završena. Pobednički tim je onaj koji za najkraće vreme uspe u tome - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Miljana Kulić odmah je počela da pravi grupe, a u jednoj od njih je stavila zajedno Zoranu Stefanov i Filipa Đukića, što joj je zamerila Marija Ana Smiljanić pod izgovorom da je dobila najslabiju grupu.

Foto: RTV Pink

A što si mene stavila u tu grupu? Filip igra sa njima. Njega si izabrala sa Zoranom! U najgoru grupu si me stavila - bunila se Marija Ana.
Nisam namerno! Sada se ljuti što sam Zoranu i Filipa stavila u istu grupu, baš me briga! - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, prošle noći Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić imali su intimne odnose na istom mestu gde su i Nadžeda Biljić i Miki Đuričić samo nekoliko dana ranije. Kako je izgledao ovaj sastanak pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Marija Ana Smiljanić

#Miljana Kulić

'