AKTUELNO

Nisu mogli da se dogovore!

Danas su ukućani čistili Belu kuću, u kojoj žive sedam meseci, međutim došlo je do varnica između Teodore Džehverović i Zorice Marković zbog sudova koji su bili u sudoperi.

Foto: RTV Pink

Zorica je rekla da nema potrebe za vikom, jer ju je rijaliti iskustvo naučilo da često problemi nastanu zbog prljavih sudova. Svađu su započele Teodora i Zorica, a u raspravu su se umešali Gordana Džehverović, Anđelo Ranković i Andrijana Radonjić.

Nemoj da vičeš! Mnogo si nevaspitana! Svaki tanjir, posle mog jela, nisam oprala. Čekam da se smisle Nadežda i Ana koje su zadužene za pranje sudova. Poneta je što Gordana voli da caruje i gazduje u kuhinji - govorila je Zorica.

Foto: RTV Pink

Ne raspravljaj se o hrani, Teodora! Ne mogu to da slušam! Mene ne zanima - umešao se Anđelo, a Zorica mu je odbrusila:"E, mali, zaveži! Nemoj da se mešaš! Ako ne možeš da slušaš, izađi".

Foto: RTV Pink

Svoj komentar iznela je i Miljana Kulić, koja smatra da Gordana Džehverović sve vreme čisti po "Zadruzi",  a zatim je došlo do svađe između Andrijane i Anđela. Pevačica je govorila kako je nervozna, jer ju je probudila vika manekenove devojke.

Foto: RTV Pink

Iznervirala sam se zato što sam čula kako ona viče, krešti i urla da će neće da čisti i da će pobacati sve tanjire! Naravno da Marija Ana i Nadežda neće da operu sudove - govorila je Andrijana Anđelu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'