AKTUELNO

Bio joj je uvek oslonac u životu.

Stanari Bele kuće su primetili da se Andrijana Radonjić najviše promenila od početka rijalitija "Zadruga", a to se najviše osetilo sa dolaskom njenog oca Duška Radonjića, a nastavilo se time što je ona uplovila u ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerić Đeksonom.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Dušku da prokomentariše kako mu se čini ponašanje njene ćerke, a onda otkrio i najsitnije detalje iz privatnog života.

Andrijana kao Andrijana se nije promenila, da je neko drugi. Mojim dolaskom se samo opustila. Ja sam je posavetovao kada je došla da vodi više brige o sebi i da se iz nje izvuče određeni seksepil koji ona nosi. Možda nije uobičajeno da otac prvi sazna za menstruaciju Ja svoju ulogu ne vidim samo kao očinsku, ne da menjam majku, ali ja sam razmišljao punim mozgom... Ja sam ponosan što znam do detalja život svoje ćerke, ne vidim ništa u tome loše. Znam kakve su bile reakcije kada sam rekao da sam za petnaesti rođendan prezervativ. I na to sam ponosan, jer roditelj treba da pobedi sam sebe - priznao je Andrijanin otac.

Foto: Printscreen Youtube

Andrijana se malo začudila što je njen otac priznao sve ovo, ali je on nastavio bez pardona dalje da priča. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: DA MOGU, PLAKALA BIH SVAKI DAN: Kiju STIŽU EMOCIJE, ne može da OBUZDA ono što oseća prema Slobi! (VIDEO)

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'