AKTUELNO

Pevačica ne može da mu oprosti ono što joj je sinoć uradio.

Prethodne noći u "Zadruzi" došlo je do žestoke svađe između Zorice Marković i Radosava Stefanovića Žutog, kada je ovaj ukućanin podigao krevet u kome je spavala pevačica. Zadrugar je imao nameru da probudi Zoricu kako bi njeno hrkanje prestalo i kako bi ostali mogli da spavaju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Jutro nakon ove rasprave došlo je do nove svađe između ovih stanara, a zbog njihove svađe moralo je da reaguje obezbeđenje.

Foto: RTV Pink

Majmune, to nije pristojno! 20 ljudi spava, ti hrčeš do jedan sat popodne! Ja sam legla, ti me diraš. Ti ćeš da mi dižeš krevet metar od zemlje! Dripče jedan, dripčino! Nemoj da mi se obraćaš! Bio si mi drag, ali kada se budeš najmanje budeš nadao, zveknuću te! To što misliš da si lud, to je ovolicno koliko sam ja luda - govorila je Zorica Žutom.

Foto: RTV Pink

Stefanović se branio rečima kako je previše dobar prema ljudima, što mu se često obilo o glavu, kao i da nije imao nameru ništa loše da uradi pevačici koja je bila jako ljuta zbog njegovog poteza.

Foto: RTV Pink

Ti si ušao iz sela od pet kuća i došao da se k*rčiš ovde! Mnogo si smešan! Ne prilazi mom krevetu i ličnim stvarima, majmune! Majmunino jedna, marš u pi*ku materinu, daj bre, lunjalo jedna! Nemoj da mi prilaziš krevetu i da više lažeš! J*bi drugog nekog! Šta si tražio kod mog kreveta noćas? Nokautiraću te, pi*ko jedna, bre! Poslednji put te opominjem, nemoj da mi se obraćaš i pogotovu da ga dižeš! Mene ćeš ovde da zapamtiš! Nemoj da mi diraš krevet! Ja ću te drmnuti - ljuta je bila pevačica.

Foto: RTV Pink

Zorica je zatim otišla u dvorište, gde je o svemu razgovarala sa Milicom Dugalić i Marijom Anom Smiljanić, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

PROČITAJTE: DIGLA SVE NA NOGE U RANU ZORU! ZORICA NASRNULA NA ŽUTOG, GAĐALA GA, pa mu u lice sasula niz uvreda: Zaveži, je*em li ti genetiku! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Radosav Žuti

#Zorica Marković

'