AKTUELNO

Poslala naslednici poruku?

Nedelja popodne rezervisana je za porodice zadrugara. Najbliži članovi ukućana najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" postavljali su pitanja stanarima Bele kuće, a prva u propitivanju bila je Sanjina majka.

Foto: RTV Pink

Postaviću pitanje prvo za tebe Sanja, što je logično. Zamisli da je sve ovo kompletno samo jedan san i onda se ti probudiš i treba da doneseš odluku znajući šta te čeka... Pitanje glasi, da li bi nešto promenila, neku tvoju odluku ili postupak i kompletan tok događaja? - glasilo je pitanje Sanjine majke.

Foto: RTV Pink

Branka, Sanjina majka, postavila je i pitanje Maci Diskreciji od koje je tražila da joj navede tri karakteristike zbog kojih je ona uzor mladim devojkama, s obzirom na to da je pažljivo pratila emisiju Sanje Marinković "Magazin IN" i primetila da je Maca izjavila kako mnoge devojke treba da se ugledaju na nju.

Foto: RTV Pink

Takođe, Branka je pitala i Gordanu Džehverović da li joj je teže bilo kada je ćerku gledala kod kuće, preko malih ekrana, ili joj je ipak teže kada je zajedno sa njom u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Uvek kada vidim mamu, meni nije dobro! Uh! Njeno pitanje koje je meni postavila... Drago mi je što sam ušla ovde, jer ću izaći jača! Malo više sam se svađala, pecala se na mnoge fore nekih zadrugara, ali iskreno ja sam ponosna što sam ovakva! Mama mi je rekla u telefonskom razgovoru da je nisam obrukala. Kada bih ponovo ušla, 95 posto bih uradila isto, ako je mislila na Jovanu, sve bih isto uradila! - rekla je Sanja.

Kako je sve izgledalo, kao i šta su rekle Maca Diskrecija i Gordana Džehverović, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'