AKTUELNO

Takmičari su se borili za svoje mesto u drugom krugu, a žiri je odlučio ko će proći dalje.

Nakon što se završio prvi deo emisije, usledio je baraž u kojem se za svoje mesto u drugom krugu takmičenja najgledanije muzičke emisije ''Pinkove zvezde'' borilo šestoro takmičara.

Foto: YouTube screenshot

Direktno u drugi krug sa svih pet stolica plasiralo se ukupno šestoro takmičara u ovoj emisiji. Oni su: Elvis Komar, Luka Maraš, Biljana Stanković, Uroš Čačić, Emil Fetahović, Nikola Nikolić i Boban Duković.

Dve takmičarke ispale su u toku prvog dela emisije. Miljana Mladenović i Zagorka Ćurčić imale su samo jedan glas i nisu imale priliku da se predstave i u baražu.

Foto: YouTube screenshot

Stručni žiri ''Pinkovih zvezda'' imao je prilike još jednom da čuje Vanju Vrećo, Filipa Milićević, Nemanju Mladičević, Silviju Stojković, Nikolu Anđelković i Danijela Krstić.

Ove subote u sobi poslednje odluke predsednik žirija bila je Aleksandra Radović. Žiri je odlučio da u drugi krug odlaze Valja Vrećo, Filip Milićanin i Nikola Anđelković.

Foto: YouTube screenshot

Silvija Stojković, Danijel Krstić i Nemanja Mladeičević se nisu plasirali u drugi krug takmičenja nakon baražnog dela emisije.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'