AKTUELNO

Kraj njihovog razgovora puno toga je rekao!

Luna Đogani i Slobodan Radanović u toku noći vodili su veoma ozbiljan razgovor o svojoj vezi. Oni su se u jednom trenutku dotakli i Kristine Kockar, koju je Slobodan prevario pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga" upravo sa Lunom.

Foto: RTV Pink

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je rekao kako jedino Kija može da mu zameri prevaru koju je načinio i da je jedino njoj upropastio život, ali ne i Luni. Pevača je u nastavku zanimalo i šta su blogerka i stjuardesa pričale pre nekoliko večeri.

Foto: Printscreen Youtube

Šta si ti korisno dobila iz tog razgovora? Jesi nešto saznala? - ljutito je upitao Radanović svoju devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne, ali ona (Kija) jeste! Želela sam da vidi da nije sve toliko crno. Ja nisam došla sa njom da pričam o tebi! Pričali smo o Andriji, o svemu... i onda je ona počela da priča o tebi. Videla sam da joj znači to i počela sam da joj pričam o svemu između mene i tebe. Šta se desilo, kakav si stav imao pre naše veze... - govorila je Luna pevaču.
Ti si njoj pričala o tvom i mom odnosu, a ona tebi o mom i njenom?! I sada ćeš da mi kažeš da je njoj to odgovaralo i da je tebi odgovaralo to da slušaš? Pa to možete da folirate nekog drugog. To je teška glupost - izjavio je Radanović.

Foto: RTV Pink

U nastavku ovog razgovora koji su vodili u dvorištu, Sloba je govorio Luni kako je iskreno voli, međutim, Đoganijeva je iznela svoj zaključak nakon ovih Radanovićevih reči.

Ako ti misliš da sam ja folirant, ako to hoćeš da mi kažeš sve vreme, onda ti mene nisi dobro upoznao! Ja nisam naivna, evo priznajem! Šta ti hočeš da kažeš, da mi ne budemo više zajedno? Ajde, izgovori više! Dva sata pričamo! - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Iako je to želela, nije došlo do raskida njihove veze, a u prilog tome govore i poljupci koji su se dogodili na kraju razgovora. Kako je izgledao njihov razgovor u celosti možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: PROŠAO PORED NJE KAO PORED TURSKOG GROBLJA! Sloba nakon svađe sa Lunom nije hteo ni da je pogleda niti da razgovara sa njom! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'