AKTUELNO

Ne može da pređe preko onoga što je uradio!

Ovog popodneva Kristina Kockar razgovarala je dugo i temeljno sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem, koji ju je prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Razgovor su prekinuli nakon više od sat vremena, jer se Slobodanu išlo u toalet.

Foto: RTV Pink

Nastavak razgovora nije se dogodio, a nešto kasnije o svemu što se desilo Kija je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti.

Foto: RTV Pink

Nisam dobro. Slobodan me iznervirao. Ponovo sam pokušala da pričam sa njim, da se ne svađamo, ali on me iznerivrao, priča gluposti. Nebuloze! Ja sa njim ne mogu da funkcionišem normalno. Kad on ima tu neku priču da bi sebe opravdao i to je to. Kada sam mu spomenula još jednu devojku, onda je on pobegao - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Kockareva je u nastavku istakla da ne gaji emocije prema Radanoviću, da joj nije svejedno i da joj je teško. Kija je primetila i da Slobodan smatra da je potpuo ispravno što je prekinuo njihov odnos nakon pet godina.

Foto: RTV Pink

Ja sam ga volela, za razliku od toga što on mene nije voleo. Ponizio me pred svima! Prevario me za sedam dana, vrlo zrelo razmišlja. Volela bih da se ovo nije dogodilo, a ja ne znam šta može da se spase posle svega ovoga. Ja zaslužujem mnogo bolje! On mene ne zaslužuje! Uostalom, on se sam izjasnio šta želi, ali ja znam da će se kajati čim izađe! Ja ne mogu da pređem preko onoga što je on učinio. On je dečko glup - govorila je Kristina.

Ova ukućanka je u nastavku rekla kako ne može da veruje šta joj je danas govorio suprug, da je trebala da sluša ljude iz njene blizine šta su joj govorili o Slobi, a onda je prokomentarisala njegovu i Luninu vezu.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da je pametno izabrao i da je baš srećan. Želim da mu tako ostane, neka bude srećan - bila je ironična Kija i dodala: Šta ja ima da pričam sa svojim mužem i njegovom ljubavnicom. Ona je meni rekla neke stvari koje nisam znala, ali da nas troje pričamo, on je dečko bolestan! - izjavila je Kockareva.

Foto: RTV Pink

Kako ga nije sramota? Dva dana pre nego što je ušao ovde je sedeo sa mojom sestrom, zetom i majkom i pričali smo... posle sedam dana on meni uradi ovako nešto! Kao zaljubio se, ljudi se zaljube neki pedeset puta u godini, pa valjda vagaju i znaju šta imaju kod kuće. Znaju da je nešto vrednije od toga - pričala je Kija.

Kada ju je Drvo mudrosti upitalo šta bi volela, Kija je izjavila kako bi volela da je prestane da je boli ono što joj je uradilo suprug. Nekoliko minuta kasnije, Kristina je rekla i da bi volela da se čuje sa svojim advokatom, kako bi se posavetovala.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'