AKTUELNO

Kako će Andrija reagovati kad čuje ovo?

U toku prethodne noći cela Srbija je imala priliku da pogleda detaljan razgovor Kristine Kockar i Lune Đogani, a njena promena probudila je sumnju mnogim ukućanima, što ukućanku nimalo nije začudilo.

U ,,Igri istine" Miljana Kulić imala je mnogo nedoumica povodom te situacije, pa je odlučila da joj uputi jedno konkretno pitanje. Nju je zanimalo da obrazloži svoju promenu, jer joj nije bilo jasno kako jedna depresivna i ostavljena žena može u nekim momentima biti srećna i raspoložena, a ipak je prošlo nekoliko meseci otkako je odlučila da u istoj kući boravi sa mužem koji ju je prevario pred milionskim auditorijumom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni niko nije dao nikakvu dijagnozu. Imam jednostavno krah svog braka i to je to. Ja nisam ništa smišljeno uradila što se tiče mojih osećanja prema Slobodanu. Moja osećanja su uvek bila tu, ali nisam želela da razmišljam o tome, ali ja sam jaka žena i nisam želela da se ovo desi, da kažem, ali danas sam se prvi put naspavala kako treba i mnogo mi je lakše i jednostavno ja nisam to rekla da bih bilo šta promenila, sebična sam. Da sam želela da nešto promenim, ja bih to rekla na početku. Volim ga kao što žena voli svog muža, on je moj muž, ali tako se osećam, šta da radim. Ne razmišljam o mnogim stvarima... - rekla je Kija.

Međutim, u ovaj razgovor uključio se i Bane Čolak koga je zanimalo u kakvom je onda odnosu sa Andrijom Lazovićem, s obzirom na to da je na samom početku govorila da je u srećnoj vezi i da je na Slobu stavljena tačka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam glumila, to se videlo...to ne menja činjenicu da to što je on uradio da je katastrofa. Samo sam rekla glasno šta osećam. Andrija postoji! On je nešto sasvim drugačije i nema nikakve veze sa ovim što se desilo i moja osećanja prema njemu nemaju nikakve veze sa ovim. Sve je ovo smešno, jer Andrija i ja smo počeli kad sam ja ušla ovde. Sve je smešno naspram ljubavi koju ja osećam prema Slobodanu. On razume, ja sam provela pet godina sa njim i da sam bila u braku i to može da uspe, a može i da ne uspe.

Detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'