AKTUELNO

Imaju velike planove.

Luna Đogani i Teodora Džehverović danas su na farmi koja se nalazi u okviru "Zadruge", razgovarale o Slobodanu Radanoviću i komentarisali prevaru koju je ovaj zadrugar načinio svojoj supruzi Kristini Kockar.

Foto: RTV Pink

Blogerka je rekla pevačici kako je Radanović sve ono što je Luna kao mala želela, a onda su se dotakle i teme šta će raditi kada izađu iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" i kako će izgledati njihov zajednički život.

Foto: RTV Pink

Znaš kada sam svoj život zamislila sa njim, u svakom trenutku. Napolju sam takvog maštala. Niko nije bio nalik njemu, ni po izgledu, ni po ponašanju. Totalna suprotnost od njega - rekla je Luna.
Ko bi rekao, brate, ništa mi ne ide u glavu! Ja neke stvari ne mogu da skapiram, da ti se toliko život preokrenuo. Svo troje zaslužujete sreću, bez obzira na sve. Ovako nešto preživati, biti meta svega... Nema večeri kada vi niste podignuti, pitani... Svo troje i ona takođe, ja znam da nije dobro što što je on uradio - izjavila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Ali on je to uradio, jer ga to čini srećnim. Ja ne bih mogla noću da spavam, kada bi se krili - branila je Luna svog dečka.

Đoganijeva je u nastavku rekla Teodori kako joj je majka Anabela Atijas, u video-pozivu prenela da želi da obezebdi stan svojoj naslednici i njenom oženjenom dečku u kome će zajedno živeti.

Foto: TvPink Printscreen

Plan mi je da vidimo taj stan, želimo da budemo kod mojih. Meni je majka tražila stan. Da pomogne, da ne moramo mi da tražimo. Rekla mi je da se to rešava i da ne brinem. Sloba mi je predložio tu modnu liniju, da pravimo neke Sloba i Luna majice - pričala je Luna.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'