AKTUELNO

Smatraju da njihova priča još nije gotova.

Ljubavni trougao Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović još uvek je glavna tema kako u Zadruzi tako i van nje. Kada se danas Kija vratila u Belu kuću nakon noći provodene na klinici, učesnici su ponovo pokrenuli temu njihovog braka.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević i Zorica Marković stali su otvoreno na Kristininu stranu pa su i danas u toku prvomajskih igara komentarisali njenu situaciju.

Neće više da se nervira, ona je rekla šta je htela. A on će živeti sa tim ceo život - preneo je Milan ono što mu je Kija rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Svašta će tu biti još do kraja. Znam. Ne može ovako da se završi. Pogotovo kad ode sa njom na sahranu, ova (Luna) će da ishisteriše kao sumanuta. Ja ne bih mogla da izdržim da sam na Kijinom mestu, ja se njoj divim - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je gledala to tri meseca i iz besa ušla ovde. Htela je da glumi tu vezu sa Andrijom, ovde pokušala da ga napravi ljubomornim. Radila je sve što njoj nije od koristi. Mislila je da neće morati da se ponizi i da prizna da ga voli - zaključio je novinar.

Milošević je naglasio da bi sve bilo drugačije da je Kockareva odmah po ulasku u Zadrugu rekla da još uvek voli svog supruga.

On se primio na tu priču, Anabela... Traži njenu pesmu, to njega loži, misli da je Anabela mnogo popularna, hteo je i duet sa njom - naveo je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, je*em ti sunce, ona kao da ima neke mađije, posle one posete izludeo dečko načisto. Je l' ona (Anabela) uzima Slobu za nju ili za ćerku? Da nije on hteo Anabelu, pa je onda ona (Luna) slična njoj, liči na nju pa našao zamenu? Bože sačuvaj! Na njen nastup došlo dvadesetoro ljudi. A kad on krene da radi, a ovi njegovi seljaci traže pare, a ovi ovamo traže pare, tu ima da bude svašta - završila je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LJUDSKOST NA DELU: Ovaj zadrugar prvi prišao Kiji i ponudio joj najpotrebnije! (VIDEO)

Dok su njih dvoje razgovarali, Kija je besciljno šetala imanjem pokušavajući da skrene misli dok je Sloba sedeo sa svojom devojkom.

Kompletan razgovor pevačice i novinara pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Zorica Marković

'