AKTUELNO

Ovako je proteklo buđenje!

Jutro nakon žurke počelo je veoma veselo uz aktuelne hitove domaće muzike. Teodora Džehverović, uz prve ritmove pesama koje voli, odmah je skočila na noge i počela da igra. Ova stanarka piredila je svima veoma vreo prizor.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Naime, Teodora je u naletu igre dizala noge i vrckala svojom pozadinom, koju je u prvi plan istakla u momentima kada se prislonila uz zid i igrala, ali i kada je legla u krilo svom dečku Anđelu Rankoviću.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok je igrala njegova devojka, maneken nije skidao osmeh sa lica. Anđelo je uživao u jutarnjem buđenju koje mu je omogućila devojka, a isto tako je bilo i u slučaju Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koje su se grlile sve vreme.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U toku buđenja, čula se i pesma Anabele Atijas, koja je majka blogerke Lune Đogani. Dok je išla ova numera, Luna nije reagovala, a u jednom trenutku je i stavila ruku preko glave. Na repertoaru pesama našla se i numera Vojketa Đansa, u kojoj je najviše uživala njegova devojka Sara Reljić. Kako je izgledalo buđenje, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'