AKTUELNO

Evo ko je nominovan ove nedelje.

Subota uveče je vreme kada pod krovom najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ukućani biraju ko će od dva potrčka biti nominovan. Takođe, pored stanara, nominaciju dodeljuju zadrugarima i gledaoci.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ukućani Bele kuće večeras su birali između Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona, koji su odlukom Tanje Jovićević, koja je vođa ove nedelje, postavljeni na mesto njenih potrčaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prethodne noći se Mina Vrbaški uvukla u krevet Nemanji Đeriću Đeksonu u nameri da imaju intimne akcije, a kada je to saznala, Andrijana Radonjić je završila u suzama. Sve to odigralo se pred početak nominacija, a tom prilikom Đekson je čestitao Mini što mu je rasturila vezu sa pevačicom.

Ja nominujem Minu, a inače mi je jako draga! - kratko je rekla Andrijana u toku nominacija.

Foto: RTV Pink

U toku nominacija došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Nemanje Đerića Đeksona, za koga je Matora rekla da ima visoko mišljenje o sebi. Kada su se svi zadrugari izjasnili, najviše glasova od strane svojih cimera dobila je Mina Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Znala sam da ću biti nominovana. Ja bih Mići rekla ovom prilikom par rečenica. Mićo, ako prihvataš moje izvinjenje bilo bi mi drago. Znam da se u poslednje vreme ponašam drsko. Mićo, to što sam danas vikala na tebe, jako mi je krivo. Volela bih da prihvatiš moje izvinjenje - rekla je Mina nakon što je saznala da je nominovana.

Foto: RTV Pink

Druga nominovana od strane publike je Dragica Janičić, koja će zajedno sa Minom naredna 24 sata provesti u izolaciji, a sutra veče će neko od njih dve napustiti najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima "Zadruga".

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Đekson

'