AKTUELNO

Izrekla je salvu uvreda i optužbi na račun Slobodana Radanovića.

U toku današnjeg popodneva povela se rasprava o tome da li Miljana Kulić koristi svoje drugo stanje u mnogim situacijama, a nakon što je Sloba Radanović digao ruku, čime je istakao da se slaže sa ovim mišljenjem, trudna Miljana izrekla je salvu uvreda na njegov račun.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi mu se smeju, a on misli da je popularan, zbog toga ga gledaju. Zloupotrebljava to što je prevario ženu u rijalitiju, dušu će prodati zbog novca! Misli da je Bogom dan. Iskreno mislim da zloupotrebljava priču koju je napravio, to što je sam uradio. I ovo što sad radi sa Lunom je obična gluma, ispod pokrivača šapuću jedno drugom i smeju se. Shvatio je da nema pas za šta da ga ujede kad izađe odavde, pa da ga ne bi izdržavali Anabela i Gagi, onda narod mora da mu kaže:"Bravo, vratio se svojoj ženi, urazumio se, bio je uz nju kad joj je najteže bilo". Dečko, kada se budeš izborio kao ja i bio najplaćeniji igrač u četiri rijalitija možeš da mi se javiš - rekla mu je Miljana, a potom malo ublažila svoje izlaganje.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobar je momak, ali se pogubio, ne zna da li je došao ili pošao. Ima kvalitete dobrog čoveka, nije toliko loš kao što izgleda.

Foto: TvPink Printscreen

- Miljana se posvađa na sopstvenu inicijativu sa nekim, a posle kada je neko vređa, ona kaže: "Nemoj da vičeš na mene, ja sam trudnica". Ona se prema sebi ne ponaša kao trudnica. Mnogi misle kao ja, samo što sam ja digao ruku - obrazložio je Sloba zbog čega smatra da Miljana koristi svoje drugo stanje.

D. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'