AKTUELNO

Ne zna da li se Mina vodi taktikama ili pak emocijama.

Ove nedelje za izbacivanje iz "Zadruge" nominovane su Dragica Janičić i Mina Vrbaški, a jedna od njih dve večeras će završiti učešće u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. S tim u vezi, voditeljka Dušica Jakovljević u studiju u Šimanovcima ugostila je Mininu majku Ivanu Vrbaški, dok je podrška s druge strane ovaj put izostala.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku razgovora, Ivana se osvrnula na ponašanje svoje ćerke i na to što, posle svega, ponovo pokušava da pridobije pažnju Nemanje Đerića Đeksona, sa kojim je već bila u prilično turbulentnoj vezi.

- Ja više i ne znam da li se Mina igra, ja ne znam. Bila sam ubeđena da se igra, ali zadnjih par dana nemam pojma. Tvrdila sam da je Toma privukao Mininu pažnju, što je i realno, ali ovo što se dešava, Mina - Andrijana - Đekson, nije mi baš najjasnije - iščuđavala se Ivana, koja ne misli da Mina gaji emocije prema Đeksonu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne verujem da su to emocije, već sujeta. Mislim da je više to nego da su emocije. Nenormalno mi je da su bile emocije, pa nisu, pa sad opet... Ali, ne mogu da tvrdim. Ovaj put mama ne zna - iskrena je bila Ivana, koja je istakla žaljenje zbog toga što je Mina prekršila dogovor i nije ostala verna Tomi Paniću, koji je pre nekoliko nedelja napustio "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je žao, Toma je dečko kakvog bi svaka majka poželela, ali ja ne znam šta je u Mininoj glavi. Ja sam zatečena kao i svi, pitanje je šta će se dešavati kada ona izađe - rekla je Ivana tokom večerašnjeg izbacivanja iz "Zadruge".

D. T.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'