AKTUELNO

Sa osmehom na licu je spakovala svoje kofere!

U noći nominacija svi takmičari bili su u velikoj neizvesnosti zbog toga što nisu mogli da dočekaju koja će od takmičarki večeras zvanično napustiti najpopularniji rijaliti u regionu.

Takmičarke koje su dane provodile izolovane od ostalih zadrugara bile su Mina Vrbaški koja je bila nominovana od strane zadrugara i Dragica Janičić koju je izglasala publika.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ni jedna ni druga nisu bile uzbuđene zbog činjenice da će jedna od njih uskoro izaći na kapiju i vratiti se realnom životu, pa su zato imale priliku da u igri koju je za njih pripremio Veliki šef dupliraju svoje glasove i na taj način daju sve od sebe da nastave svoju borbu za opstanak.

Kada je voditeljka Katarina Nikolić stigla u Belu kuću to je bio znak da igra definitivno može da počne, a ukućanke su bile nikad spremnije. Igra se sastojala od obruča kroz koji su zadrugarke morale da duvaju kako bi kroz taj krug izbacile mehurić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičarke su se do samog kraja borile, a ukućanka koja je pobedila u igri bila je Mina Vrbaški.

Njeni glasovi su bili duplirani, a nakon toga voditeljka je sačekala da se svi zadrugari utišaju kako bi saopštila konačan rezultat sms-ova publike. Gledaoci su nakon dupliranih glasova odlučili da Zadrugu napusti Dragica sa 22% glasova, dok je Mina imala imala čak 89%!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na samom izlasku iz Bele Kuće Dragica je imala jednu poruku za Mariju Anu Smiljanić.

Pop*ši Đeksonu umesto mene, Marija! - poručila joj je Dragica.

Takmičarka se u miru pozdravila sa ukućanima, a kakva je bila reakcija pojedinih nakon što je voditeljka saopštila rezultate pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Dragica Janičić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'