AKTUELNO

Takmičarka je svojom izjavom šokirala mnoge.

Žestoka svađa koja se dogodila između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković šokirala je javnost, a činjenica je da Stankovićeva sve teže podnosi stanje u kojem se njena devojka nalazi.

Voditeljka Katarina Nikolić je u toku noći posetila Belu kuću kako bi porazgovarala sa Zadrugarima, a jedan od sagovornika bila je i Sanja koja nije bila dovoljno raspoložena za komunikaciju pa je zaplakala pred milionskim auditorijumom.

Muči me to što je ona u takvom stanju, zdravstveno je loše. Ja ne znam u kom trenutku će se samo srušiti i ne znam šta da radim. Sinoć sam joj rekla da ne mogu da gledam i ne želim. Ako ne može da se promeni ja sa takvom osobom ne mogu da budem ni u vezi, ni prijatelj. Ne mogu da gledam osobu koja može samoj sebi da pomogne, a ne želi - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukratko je ispričala oko čega su se posvađale, a onda je objasnila zbog čega je doživela nervni slom pa je na bahat način odlučila da se obračuna sa Marijom Anom Smiljanić.

Plakala sam zbog svega i sinoć. Kad je ispao incident sa Marijom Anom ja sam skočila jer se ona smejala kad je videla Matoru u takvom stanju. Ona je imala 80% šanse da dobije infarkt. Jednostavno, okej, to je prošlo. Ja znam koliko joj je bilo teško i nije mogla da ustane iz kreveta. Ona se opet posvađala sa Đeksonom i opet isti prizor, nije ličila na sebe. Ja to stvarno ne mogu da promenim, ne znam šta da uradim. Njoj kad padne mrak na oči ona nikog ne čuje. I posle svega naša rasprava kao šlag na torti. Htela je da rešimo sve to, ali...kad joj kažem da nije u pravu ona me napada da sam bezobrazna - ispričala je Sanja.

Mnogi su bili sigurni da će se njena bajka završiti kada se rijaliti završi, a ona je otvoreno priznala da bi najviše volela da njihova veza uspe, jer su imale velike planove za svoja putovanja.

Ja sam prva rekla da ne verujem u rijaliti veze i prijateljstva. Ja ne želim da se to završi 31.maja i da se svima ostvari želja. Jednostavno, stvarno smo imale puno planova i šta ćemo da radimo i gde ćemo da idemo. Ja bih volela da se sve to realizuje, ali je ovde u poslednje vreme postala jako velika tenzija. Ja mogu nju da podignem, ona mene ne može. Kad je meni teško ja moram sama sa sobom da se borim, jer ona dođe da me uteši pa napravi kontra efekat - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za kraj je ispričala i šta misli o ljubavnom trouglu između Slobe Radanovića, Kristine Kockar i Lune Đogani, a onda je izjavila nešto što je šokiralo milionski auditorijum.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sloba je kriv za sve, meni žao i jedne i druge. Nisam pitala Lunu zašto je tiha i zašto je razdvojila krevete, ali i treba da bude takva. Ona mora da bude svesna da ima lep život napolju, a on ako hoće neka bude u tom životu, ako neće ne mora. Ona je mlada i pred njom je život. Šta treba da radi, da se ubije? Pa i Kiji i Slobi se to desilo, možda će se sa njom isto desiti sa nekim drugim. Ja sam imala dečka dve godine, sve je bilo idealno i saznam da ima verenicu već četiri godine! Tako da, ja sam živi primer - rekla je Stankovićeva.

K.Ristić

#Sanja Stanković

'