AKTUELNO

Kija se posle svega u Belu kuću vratila razočarana.

Posle spektakulranog nastupa sa Kristinom Kockar na Zadrugoviziji 3, Sloba Radanović napustio je studio i uputio se ka Beloj kući zajedno sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Iako mnogima nije bilo jasno šta se tačno dogodilo, Kija je vidno ostala u šoku zbog poteza koji ju je definitivno razočarao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je meni bilo kad sam ja došla ovde svi su govorili da je Sloba dobrica, a da sam ja loša? Hoću da objasnim samo da je on mutav, uopšte nije dobrica! Vreme je pokazalo! - tvrdila je Kija.
Ovu nagradu ste osvojili ti i Luna, niko više! - rekla je Matora

Sloba je pre napuštanja studija imao intervju zajedno sa njom, a Kija je do detalja ispričala šta je njen suprug izjavio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Krivo mi je...mislim, okej. Profesionalno kažeš da ti je bilo super. Bio je jako ironičan, kad su ga pitali da li očekuje pobedu, on je odgovorio: Pitajte bolje nju. Ja sam bila u fazonu da smo mi pobednički tim, znači, možemo samo zajedno. Pokušavam da ga izvučem, a on sav ironičan. Brate, čak i da jeste zbog mene, ne znam...nebitno, treba da ti bude drago. Ne znam da li ima takav kompleks od mene da tako pljuje - bila je razočarana Kija.
Ja ne mogu da verujem da tako upoznaš osobu koju ne možeš da prepoznaš - rekla je Sanja.

Nakon njegovog ispada u kojem je pred svima pokazao nepoštovanje, ona je ukućankama priznala da je Slobi najteže palo što publika nije bila oduševljena Luninim pojavljivanjem na sceni, a onda je naterao nju da izađe prva kako bi proverio da li će i sa njom biti ista situacija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni niko nije verovao kakav je on, evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu. Ja sam njemu u kombiju rekla da kad se vratimo može slobodno da vrati krevete, ja ću da urgiram da se ubrza razvod. On se meni tu inati i onda smo se utišali, pa smo se opet posvađali. I onda je rekao da ja izađem prva da vidimo reakciju publike. Hteo je da vidi da li će i meni reći: Ua. Mislio je da će to reći isto kao što su i Luni. Kad smo završili ja mu se izvinjavam što sam pogrešila tekst, a ja kao malo dete. Imala sam tremu, pokušavala sam da mu to objasnim i evo, rekao mi je: Mrš. Krivo mi je, znam kako je...

K.Ristić

#Kristina Kockar

'