AKTUELNO

Sve zbog kafe!

Stanarima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" danas su stigle namirnice koje su tražili i koje su im potrebne za život ove nedelje. I ovoga puta izbila je svađa oko kupovine stvari koje su zadrugari naveli na spisku za kupovinu.

Foto: RTV Pink

U prodavnicu su ove nedelje išli vođa Marko Miljković i njegovi potrčci, Slobodan Radanović i Jovana Tomić Matora. Kada su se vratili, Matora je odmah sa kapije povikala kako se zabrojala i kako će svako od stanara imati sto grama kafe manje za narednih sedam dana.

Foto: RTV Pink

Ajde, ljudi, stanite, nemamo dovoljno stavki. Boli me uvo, ja ću ovde da uzimam šta hoću - rekla je Sara Reljić.

Foto: RTV Pink

Jovana Tomić Matora počela je da objašnjava šta se dogodilo sa namirnicama. U tom trenutku Maca je tražila od Jovane upravo kafu, zbog čega je Matora počela da viče na nju i da baca stvari koje je držala u ruci.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nema, Saro, zabrojala sam se. Ostali mi na kasi ili negde! - govorila je Jovana pevačici, a zatim je počela da viče na Macu: Neću sada da ti dam kafu! Da li možete da me saslušate! Da li možete! Znači, ostalo je pored kase ili nisam uzela. Imate račun! Imate sve!

Ova ukućanka se iznervirala do te mere da se zacrvenela, a zatim je izašla napolje. Nakon što se dogodila ova situacija desila se i mala svađa između Marka Miljkovića i Baneta Čolaka zbog cigareta, a sve to možete pogledati u donjim snimcima.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'