AKTUELNO

Pevačica je bila sigurna da su njegove reči bile samo šala.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić započeli su svoju ljubavnu romansu u Zadruzi, a pred kamerama su imali strastvene odnose u krevetu.

Iako niko nije očekivao da će se među njima nešto više od toga dogoditi, oni su jedno drugom priznali da su zaljubljeni, a kada je Veliki šef predložio njihovu veridbu, oni su na to vrlo rado pristali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mladenci su bili vrlo srećni, a tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju učesnici ne broje nijednu svađu, što i jeste bilo za svaku pohvalu.

Miki je u par navrata priznao da mu je Nadežda veoma draga, a obrazložio je i zbog čega mu je toliko prirasla za srce.

Ja ne znam da li je relano oženiti glupu ženu (smeh). Ti si velika budala, ti i ja smo različiti, nikad nisam imao takvu devojku. Ono što niko nikad ne bi priznao ti si došla i sve što ti dođe ti ispričaš, a svi samo hoće da izvuku iz tebe nešto što ih zanima. Ja ne znam, možda će ovo da potraje 2 -3 meseca i kud koji mili moji, biće sve po starom - rekao je, između ostalog Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičar je često savetuje što Nadeždi izuzetno prija, a nijednu njegovu reč ne uzima za zlo, jer je svesna da joj njen verenik želi samo najbolje.

Kako je izgledao ovaj emotivni razgovor pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'