AKTUELNO

Nije želeo da se pravda.

Milan Milošević kao predstavnik novinarske profesije odlično obavlja svoju funkciju i u rijalitiju "Zadruga", pa neretko sazna od svojih cimera velike tajne. On je često posrednik u prenosu informacija između ljubavnog trougla.

S obzirom na to da je pred svim ukućanima obelodanio ono što mu je Luna Đogani prenela, izazvao je veliku svađu između blogerke i Slobe Radanovića.

Sinoć je rekla nešto zbog čega smo se svi mi šokirali, da mu ne zamera ono što će se desiti za dva, tri dana ili za deset godina - prepričavao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Jesi li to rekla? Ne, rekao sam ti da ti znaš moja osećanja i šta ja osećam prema tebi i šta god da se desi za 5 dana ili 10 godina, ti znaš da ti ja želim dobro i nemoj nikad ništa da mi zameriš - bio je zaprepašćen Sloba.
Nisi to rekao, lažeš! - odbrusila mu je Luna.

No, to nije sve. Priča se produbila dalje. Ljubavni trougao se dotakao trenutka kada su bili na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija 3".

Njih troje su polemisali o čemu je bilo reči pred sam nastup u bekstejdžu. Pevač je tada priznao da ga je iznerviralo što je njegova devojka ispraćena uzvicima "Au!" i da je poslao svoju suprugu da prva kroči na scenu kako bi saznao kakve će biti te reakcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pošto je bilo pitanje ko će pobediti, ti si rekao verovatno ćemo pobediti njenom zaslugom. Ti si meni rekao "izađi prva da vidimo kako će da reaguju", a onda sam ja rekla da smo se dogovorili da idemo zajedno, ja sam mogla da odustanem - rekla je Kija, a onda se pozvala na to da je sve zabeležila kamera emisije "Premijera".

Pročitajte još: ŽELI DA KRENE U PLESNU ŠKOLU ĐOGANI POSLE ZADRUGE: Kija svojom izjavom ostavila ukućane BEZ REČI! (VIDEO)

Sloba se pobunio zbog onoga što je Kockareva izjavila, pa izleteo iz Bele kuće kao furija. Kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'