AKTUELNO

Pesma oslikava njihov odnos.

Tokom večeri zadrugari su gledali video-snimke na kojima jedni drugima pričaju iza leđa. Ovi snimci često pomažu stanarima Bele kuće da se razjasne nesuglasice, ali i dovodi do novih.

Foto: Printscreen Youtube

Na snimku koji su odgledali je na nekoliko sekundi bilo prikazano šta se dešavalo u bekstejdžu dok je bilo u toku muzičko takmičenje "Zadrugovizija 3" kada je Kija prepričavala kako je protekao nastup i tada rekla nešto vrlo zanimljivo.

Ja sam pred nastup pričala kako sam pogrešila i rekla sam "skupljam mrvu hrabrosti za kraj". Iskreno je izgledalo kad sam uperila u njega prstom i rekla "Lažov notorni, kao da jeste "lažov notorni" - prepričavala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Kada ju je voditeljka Katarina Nikolić upitala da prokomentariše zbog čega je rekla "Skupljam mrvu hrabrosti za kraj", a ona je samo kratko odgovorila "Zato što ga volim, teško je, ne znam".

Pročitajte još: DA LI ĆE PREĆI PREKO OVOG? Kija OTVORILA OČI Slobi: LUNINI RODITELJI TE PLJUJU! On je ŠOKIRAO PRIZNANJEM! (VIDEO)

Luna Đogani se osvrnula na to kako je publika u studiju reagovala na njen nastup, a šta je rekla na sve ovo, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'