AKTUELNO

Njihovo nepoštovanje pravila je prevazišlo svaku meru.

Iako najgledaniji rijaliti u regionu traje već preko osam meseci, zadrugari očigledno još nisu naučili pravila boravka u Beloj kući, ili ih krše uprkos tome što jasno znaju šta je u "Zadruzi" dozvoljeno, a šta ne. Jedno od osnovnih pravila u "Zadruzi" jeste to da nakon muzike za buđenje nije dozvoljeno spavanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Zadrugari se iz dana u dan oglušuju o ovo pravilo, zbog čega je danas stigla kazna.

Zadrugari, spavanje je preko dana strogo zabranjeno. Nakon muzike za buđenje, neophodno je da ustanete iz kreveta. Svakodnevno gledamo kršenje pravila i trudimo se da budemo tolerantni. Danas ste preterali i nakon zvaničnog buđenja spavalo je preko deset zadrugara. Zbog kršenja pravila i spavanja preko dana kažnjeni su: Anđelo, Teodora, Đekson, Luna, Sara, Vojke, Andrijana, Ana, Bane, Žuti, Kristina, Marija Ana i Mina. Zadrugari koji imaju honorar kažnjeni su nedeljnim iznosom, a oni koji nemaju, kažnjeni su sa po 30.000 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitao Marko Miljković, kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA IM UZDRMALA VEZU: Andrijana uputila POSLEDNJE UPOZORENJE Đeksonu: Neću ti više ništa TOLERISATI! (VIDEO)

Ova kazna najteže je pala Nemanji Đeriću Đeksonu, koji je odmah skočio i počeo da urla.

Foto: TvPink Printscreen

Ja svako jutro ustajem. Danas odspavam pola sata duže i odmah stigne kazna - besneo je Đekson.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'