AKTUELNO

Posvađali se zbog Lepog Miće.

Posle Igre istine došlo je do nove svađe između Slobodana Radanovića i njegove devojke Lune Đogani sa kojom je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Njihova svađa odigrala se u garderoberu.

Foto: RTV Pink

Sinoć je došlo do svađe između Lepog Miće i Lune Đogani u toku Igre istine, a tom prilikom Mića je Đoganijevoj rekao kako će je uvek zvati ljubavnicom Slobodana Radanovića. Te reči teško su pale Luni, zbog čega je to i prebacila svom dečku i rekla kako mu želi sve najbolje u odnosu sa suprugom i da više ne želi da je neko zove ljubavnicom.

Foto: RTV Pink

Stalno mi to govori. Večeras je to samo spomenuo, da sam ja ta koja puši k*rac, a da je ona tebi žena i da će tebi da se vrati - govorila je Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

Tebi ljudi kažu najgore stvari, posle pet minuta pričaš sa njima. Ti i ja se posvađamo, ti i ja ne pričamo po tri dana! Danas si mi za stolom rekla da ja samo sedim i ćutim. Nema svađe devojko brate! Boli me k*rac šta će da bude, bitan mi je odnos tebe i mene! - vikao je Sloba.
Ja te molim da me ostaviš, ne želim da se svađam sa tobom. Izađi samo sada, molim te - bile su Lunine reči.

Oženjeni zadrugar odlučio je da posluša svoju devojku, zbog čega je izašao iz garderobera i osamio se u dvorišu, posle čega je o svemu razgovarao sa Tanjom Jovićević.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna je ostala da sedi u garderoberu, a tešile su je Gordana Džehverović, zatim Teodora Džehverović, ali i Anđelo Ranković. Nešto kasnije, Lunu je u spavaćoj sobi tešila i Jovana Tomić Matora. Đoganijeva i Radanović posvađali su se ponovo u toku noći nakon što je Luna želela da razgovara sa svojim dečkom. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'