AKTUELNO

Dok je Goca odgovarala, Teodora doživela nervni slom, Anđelo i Mića se žestoko posvađali! Pred zoru ove ukućanke ponovo ušle u svađu!

Večeras su novinari postavljali pitanja ukućanima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" koji se emituje na programima Televizije Pink. Prvo pitanje bilo je upućeno Gordani Džehverović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Naime, u noći sa petka na subotu došlo je do najduže svađe do sada među zadrugarima, a akteri su bili upravo Gordana, njena ćerka Teodora Džehverović, Maca Diskrecija i Miljana Kulić. U jednom trenutku, Gordana je rekla Miljani da će se nje setiti na porođaju.

Foto: RTV Pink

Ne kajem se. To je prirodno i treba da budete svesni da kada ste ostali trudni da vas čeka porođaj! To nije surovo za takvu osobu kao što je ona, s obzirom na to da uporno vređa. Kada bude držala to dete u naručju, treba da zna koliko to dete znači i da ne može da pljuje po deci. Da je Teodora bila sa Ćazimom, ja bih to prva priznala! Da je moj sin biseksualac, ja bih to prva priznala - govorila je Gordana.

Foto: RTV Pink

Ja više ne nasedam na njihove jeftine provokacije. Ona ima dvoje dece, neka se zapita šta je izgovorila. Ona će goreti u paklu i setiće se mene i šta je govorila jednoj trudnici. Htela sam da kažem da ti je sin pedofil, a ne p*der! - izjavila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Svoj stav iznela je i Teodora Džehverović koja je rekla da njena majka ništa loše nije mislila kada je rekla Miljani ove reči. Komentar je imao i Lepi Mića, nakon čega je Anđelo Ranković počeo da viče na njega. U nastavku je moralo da reaguje obezbeđenje zbog njih dvojice. Takođe, noćas su se Miljana i Gordana ponovo posvađale, a kako je sve izgledalo, pogledajte ispod.

PROČITAJTE: OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO! Teodora doživela NERVNI SLOM, a onda je DOŠLO DO ŽESTOKOG SUKOBA IZMEĐU NJIH DVOJICE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Marija Kulić

#Teodora Džehverović

'