AKTUELNO

Želi ga samo za sebe!

Nakon pitanja novinara Luna Đogani otišla je u spavaću sobu sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, a taj trenutak blogekra je iskoristila kako bi prebacivala pevaču stvari koje joj smetaju u njihovoj vezi.

Foto: RTV Pink

Nikada se nisam osećala kao tvoja devojka - govorila je Luna.
Nikada nisam dozvoljavao da te nazivaju ljubavnicom. Uvek sam govorio da si ti moja ljubav. Jeste, pojeo me je taj osećaj krivice. To je jedina moja greška - bio je Slobin komentar.

Foto: Printscreen Youtube

Luna je zatim rekla suprugu Kristine Kockar, kako preteruje i kako se potpuno promenio prema njoj, a blogerka je zatim rekla Slobi i kako joj je uvek bilo teško kada on negde ode zajedno sa svojom ženom.

Foto: RTV Pink

Ja tu sedim i čekam te kao tvoja devojka. Misliš da to mene ne boli? To boli! To moraš da razumeš! Isto što me je bolelo kada si išao u AmiDži, kada si pevao... jer ti si moj dečko, želim te samo za sebe! Ja ne vidim više da si ti moj. Dečko u koga sam se ja zaljubila je nestao, osećam se kao mučenica! - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš moje mišljenje, ti znaš sve. Ti znaš čiji sam ja fizički. To je sve što ću ti reći, šta sam ja izabrao - šaputao je Sloba Luni, a zatim izašao iz sobe.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović i Luna Đogani svoj razgovor nastavili su u pabu, a glavna tema im je bila Kija Kockar. Kako je izgledala ova situacija u spavaćoj sobi, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'