AKTUELNO

Miljana joj zamerala što je ne podržava u javnosti!

Trudna ukućanka rijaliti programa "Zadruga", Miljana Kulić, uvek izazove veliku pažnju zbog svojih stavova i ponašanja. Trenutno je ova zadrugarka u lošim odnosima sa Markom Miljkovićem, Gordanom i Teodorom Džehverović, ali i sa Anđelom Rankovićem, dok je sa nekim cimerima kao što je Sloba Radanović uspela da izgladi odnose i reši probleme u komunikaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Proteklih meseci imali smo priliku da vidimo kako izgledaju roditelji ove ukućanke, tokom njihovih gostovanja u studiju "Zadruge" u Šimanovcima, odakle su pružali podršku svojoj naslednici.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Printscreen Facebook

Međutim, sestre Miljane Kulić javnost nije imala priliku da vidi. Zadrugarka koja je trenutno u drugom stanju jeste i najstarija među njima, a pažnju je privukla i Miljanina srednja sestra Tijana Kulić.

Izvor blizak Kulićima tvrdi i da je Miljana često znala da zameri svojoj sestri što nije želela da se pojavljuje pred kamerama i da bude uz nju dok se ona takmiči.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Printscreen Facebook

Tijana Kulić trenutno je student Ekonomskog fakulteta u Nišu, a u slobodno vreme bavi se modelingom. Na svojim profilima na društvenim mrežama ona često zna da objavi i fotografije sa dečkom sa kojim je u dugoj ljubavnoj romansi. Miljanina sestra ima dvadeset jednu godinu, a zbog svog atraktivnog izgleda dobija samo pozitivne komentare.

Foto: Printscreen Facebook

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

'