AKTUELNO

Mina se danas obradovala kada je videla Tomu na ekranu!

Večeras su gosti voditeljke Katarine Nikolić u studiju "Zadruge" bili članovi porodica i prijatelji Slobodana Radanovića, Mine Vrbaški i Snežane Mišković Viktorije, koji su nominovani za izbacivanje ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ranije danas su bivši zadrugari postavljali su pitanja aktuelnim zadrugarima, a u jednom trenutku na ekranu televizora koji se nalazi u dnevnoj sobi pojavio se i Toma Panić, dečko Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Gostujući u emisiji "Zadruga - izbacivanje", Ivana Vrbaški, Minina majka, osvrnula se na ovu situaciju uz komentar da je iza njene ćerke veoma uzbudljiva nedelja, ali i otkrila da je redovno u kontaktu sa Mininim dečkom.

Svašta se desilo. Danas je bilo pitanje i Toma se javio. Ovom prilikom puno pozdravljam Tomu, čula sam neke komentare kasnije i čini mi se da će biti svašta kada Mina izađe - rekla je Ivana, a onda je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Toma i ja se čujemo non-stop i čuli smo se danas. Te izjave u novinama on je demantovao. To nisu njegove izjave, ja bih to prva znala - izjavila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, nakon što je Tomislav Panić izbačen iz "Zadruge", Mina Vrbaški se okrenula svom bivšem dečku Nemanju Đeriću Đeksonu, koji je trenutno u vezi sa Andrijanom Radonjić. Mina je čak pokušala i da ima intimne akcije sa Đeksonom, a danas je izjavila kako bi više bila okrenuta Tomi da on nije izašao iz "Zadruge".

Autor: S. K.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'