AKTUELNO

Pevač im je zapržio čorbu.

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", napustila Mina Vrbaški sa osvojenih sedam procenata glasova publike. Ona je u studiju u Šimanovcima za vođu imenovala Lepog Miću.

Foto: TvPink Printscreen

Po dolasku voditeljke Katarine Nikolić u Belu kuću, Mića je znao da je došlo vreme da saopšti ukućanima ko će ove nedelje biti njegovi potrčci, ali ujedno i osobe na koje će najviše moći da se osloni.

Za prvog potrčka on je izabrao Miljanu Kulić, što je nju vidno iznerviralo. Ona je prebledela kada je čula ovu odluku.

Ja sam bila ubeđena da ću biti njegova omiljena. Treba da te bude sramota, u sedmom mesecu sam trudnoće. Nisam ovo očekivala od tebe. U šoku sam, ali se, naravno, neću naljutiti na Miću - prokomentarisala je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Za drugog potrčka izabran je Marko Miljković koji je ušao u konflikt sa Miljanom. On takođe nije bio oduševljen saznanjem da će u izolaciji boraviti sa trudnicom, a sve zbog ranijih rasprava.

Ovu osobu ne poštujem i neću joj pomoći ništa. Ona je na mojoj ignor listi. Uvredila si me, vređala si moju porodicu, rekla si da sam ja peder, makro, za to ćeš da odgovaraš na sudu. Nemam šta da dodam, biće tu svađa - rekao je Marko.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što su izabrani potrčci, Mića je izdvojio i osobu koja će sa njim provesti ovu sedmicu u hotelu i imati status omiljenog zadrugara, a to je Maca Diskrecija.

Pročitajte još: Šešelj poslao važnu poruku Slobi: TREBA DA BUDEŠ DOBAR I DA VOLIŠ SVOJU ŽENU! (VIDEO)

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'