AKTUELNO

Radanović se prvi put iskreno pokajao za učinjeno.

Slobodan Radanović je prevario svoju suprugu, Kristinu Kiju Kockar pred milionskim auditorijumom, u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadrga. On je svoju ženu zamenio modnom blogerkom Lunom Đogani, sa kojom mu u poslednje vreme nikako ne cvetaju ruže.

Luna i pevač su nedavno raskinuli a on se naprasno ponovo približio svojoj supruzi. Kija i Sloba su prethodnu noć proveli u hotelu van Zadruge kako bi proslavili prvu godišnjicu svog braka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovom prilikom, Radanović je po prvi put priznao svojoj ženi grešku koju je napravio i pokušali su normalnim razgovorom da utvrde da li njihov brak zaslužuje drugu šansu.

Nemam opravdanje za to što se u Zadruzi desilo - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pokušavam da nađem neko opravdanje, neki razlog. Sve je ovo glupost što se izdešavalo, sve, sve je glupost naspram našeg braka i onog što smo mi imali, naspram naše ljubavi - rekla je Kija.

Podsetimo, Kockareva je u Belu kuću ušla sa jasnim stavom, da sa suprugom više neće imati ništa i da su joj se osećanja ugasila. Ipak, nedavno je priznala da ga još uvek voli, a prethodne noći je sve ličilo na to da je spremna i da mu oprosti prevaru.

Misliš da bi sve bilo ok da se mi danas, sutra pomirimo? Između mene i tebe, mene i tvojih, tebe i mojih, misliš da bi sve moglo da se vrati u normalu? Šta bi učinila da promeniš - ispitivao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOK SU KIJA I SLOBA UŽIVALI U HOTELU, Luna prelomila: Mi nismo zajedno i od našeg POMIRENJA NEMA NIŠTA! (VIDEO)

Da, naravno da mislim. Moglo bi da bude i bolje i gore. Kad bi shvatili da se mi volimo. Ja znam za svoju prodicu, da niko ne bi smeo ništa da mi kaže. Moja mama je mene podržala i podržaće me šta god da odlučim. Kad bi moja mama rekla "Neću da pričam sa tobom ako se pomiriš sa njim", ja bih joj odgovorila "Dobro, ne moraš da pričaš". Ali to se nikad ne bi desilo. Što tvoja porodica mene mrzi, šta sam ja tebi učinila - rekla je Kockareva.

Kompletan razgovor supružnika pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'