AKTUELNO

Napeto je bilo i pred kupovinu.

Nakon što je pročitao pismo o kaznama za ukućane koji su spavali preko dana i o tome da je došlo vreme za kupovinu, upravo su se zbog odlaska u nabavku posvađali Lepi Mića i Maca Diskrecija. A kako portal Pink.rs ekskluzivno saznaje iz izvora bliskih produkciji, haos je nastavljen i u kombiju koji prevozi Miću, Macu, Miljanu i Marka!

Foto: RTV Pink

U naletu besa Mića je čak bacio flašu u pravcu ove ukućanke sa kojom je na svu sreću promašio Macu, a zatim je počeo da pljuje. Miljana Kulić pokušala da smiri situaciju govoreći Maci da se ne svađa sa Mićom kako se on ne bi još više razljutio.

Foto: RTV Pink

Samo zato što sam rekla da kupujem sa Miljanom. Šta ti je bre Mićo? Neću da kupujem sa njim! Pitao si me, ja sam rekla ne! Šta je onda problem? - govorila je Maca.

Foto: RTV Pink

Pu j*bem ti majku! - vikao je Mića na Macu nakon što ju je pljunuo i nastavio: Ja fino kažem: Maco šta treba kupuješ sa mnom, ona kaže: Ne, kupujem sa Miljanom! Ćuti, j*bem ti... - bile su Mićine reči.

Oni su nakon ove svađe otišli u kupovinu a sukob je nastavljen te je vrlo neizvesno da li će ove nedelje zadrugari imati hranu ove nedelje i šta će vođa, omiljena osoba i potrčci kupiti.

Zbog svega ovoga obezbeđenje je odmah reagovalo, a kako je izgledala ova situacija pogledajte u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'