AKTUELNO

Lunu je ovo dotuklo!

Kristina Kockar i Sloba Radanović imali su specijalan zadatak, a to je da jedno drugom postavljaju novinarska pitanja na koja će morati da odgovore.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj bračni par imao je veoma zanimljiva pitanja, a intervju je objavljen u novinama Skandala. Kako je taj isti primerak prodat u rekordnom broju, Veliki šef je povodom toga poslao jedno pismo, ali im je poklonio i nešto za uspomenu.

Dragi zadrugari, sa ponosom želimo da vas obavestimo da je Skandal u kojem je bio intervju Kristine Kockar i Slobe Radanovića prodat u rekordnom broju, pa vam povodom toga šaljemo uramljene slike sa tim intervjuom. Čestitamo - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani su bili vrlo radoznali da taj intervju i pročitaju, a Luna Đogani je odmah istrčala iz Bele kuće i otišla u pab kada je krišom pogledala samo jedno pitanje koje joj je Sloba postavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je neizbežno da Luna pogleda i naslov u kojem je Kija otvoreno izjavila da je Slobodan još voli, što ju je mnogo povredilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je Slobodan bio u trenutku kada je Luna napustila Belu kuću i kakve su bile reakcije ostalih na ovaj intervju pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'