AKTUELNO

Ovaj snimak je poljuljao odnose!

Nakon što su zadrugari pogledali snimak razgovora Slobodana Radanovića i Kristine Kockar pored bazena kada su pričali o svom braku i razvodu, došlo je do svađe između Lune Đogani i pevača, jer se osećala povređeno nakon što je primetila da je Sloba potpuno drugačiji kada je sam sa Kijom, nego kada je sam sa njom.

Foto: RTV Pink

On je rekao da treba da imamo ozbiljan razgovor, ja sam ga pitala šta ćemo da razgovaramo, ako ćemo se razvesti - rekla je Kija.
A on kaže: "Ko je rekao da ćemo se razvesti" - dobacio je Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Sloba je zatim izjavio da je to svojoj ženi rekao iz šale i da nije bio ozbiljan. Radanović je dodao i da je spreman odmah da potpiše razvod, ukoliko Kija to od njega zahteva, ali da on ne želi razvod braka pred kamerama.

Uradili ste u rijalitiju sve što ne treba, samo ono što treba niste - izjavio je Miki.

Foto: RTV Pink

Luna Đogani bila je vidno ljuta zbog svega što je čula, pa je rekla kako je izjavu svog dečka odlično razumela i da Slobine reči nije doživela kao šalu.

Ovde se vidi koliko njega boli ona stvar za sve i da je njemu super. On tu pliva, sprda se, a ja ležim u krevetu i čekam da se vratim. Pre toga ti je bilo kao loše, nisi mogao da dišeše, kada sam ja došla tebi je bolje. Dečko je alergičan na mene. Ja tebi mogu sto puta da kažem neke stvari, ali ja tebi nikada iza leđa nisam radila neke stvari. To je velika razlika Slobo i onda dođe u pab i priča šestu priču - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je u nastavku rekla Radanoviću da ne može da mu veruje nakon što je sinoć videla video-priloge, a zatim je Slobi dala i savet kako bi ona prekinula odnose da se nalazi u situaciji u kojoj se nalazi pevač.

Naravno da ćemo se razvesti, ja volim Lunu! Tako se to radi muškarčino! - savetovala je Luna Slobu.

U video-prilogu ispod možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'