AKTUELNO

Ponovo je pogodio njegov postupak.

Prethodne noći je, u toku Igre istine, nastala svađa između supružnika Slobodana Radanovića i Kristine Kockar, a u rasravu je bila umešana i njegova devojka, Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Problem je nastao kada je Kija tražila od Slobe da umiri svoju devojku kako je više ne bi "uzimala u usta". Luna je, nakon toga, pitala Kockarevu šta ona to krije i oko čega su se bračni drugovi i pre nekoliko večeri posvađali.

Kako je Kristina želela da tu tajnu ispriča pevač, a on to nije uradio, ona je pobesnela i napustila Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva pi*ka od čoveka, je*o te život. Sa kim sam ja bila pet godina? Mi žene smo stvarno glupe, a oni su pametni i izvuku se - vikala je Kija.

Ona se osamila u Hotelu luksuznog imanja i tamo plakala i pričala sama sa sobom. Kija se čudila kako nije poznavala svog muža, i kako je tek sada uvidela neke stvari.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI SKOČIO DA BRANI BILJIĆEVU: To više nije Nadežda, ona je MOJA DEVOJKA! MOŽE GLAVA DA TI ODE! (VIDEO)

Ne pada mi na pamet više da učestvujem u bilo kojoj radnji, da se nerviram. Neću da budem više u istoj prostoriji sa njim. Molim te, nađi mi ono što sam tražila, to su papiri. Koji ološ od čoveka. Uostalom, šta mene boli ku*ac? Kao da je nekog bilo briga da li je mene povredio - pričala je Kockareva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'