AKTUELNO

Zaratili dobri prijatelji.

Igra istine uvek unese nove trubulencije u Beloj kući a tako je bilo i prethodne večeri. Nova svađa nastala je između Radosava Stefanovića Žutog i ljubavnog para koji čine Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je počelo onoga trenutka kada je Marko MIljković želeo da sazna zbog čega su se ovo troje zadrugara posvađali za vreme emisije "Radio Amnezija".

Objasni nam oko čega je bio konflikt koji si ti danas imao sa Marijom Anom i Filipom - pitao je Marko Žutog.

Foto: TvPink Printscreen

Nebitna je situacija, ali je postala bitna jer je ona bila nervozna. Mi smo se tu skupili, pravili hranu i slušali emisiju. Oni su ušli i počeli njihovu raspravu, tu pored zvučnika. Ne znam oko čega su se svađali, u to se ne mešam. Svi su prokomentarisali da im smeta, ali ja sam malo glasnije rekao "Hajde vas dvoje, malo tiše, da slušamo". Na to se Marija Ana okrenula i rekla mi "Šta se ti mešaš, debilčino jedna". Ja sam joj odgovorio "Marš u pi*du materinu nije danas subota, subotari". Oni su se zbog toga naljutili - rekao je Žuti vidno iznenađen.

Filip se našao prozvan najviše zbog reči "subotari" koju je inače skovala Miljana Kulić, kao sinonim za zadrugare koji se u zbivanja uključuju samo subotom kako ih narod ne bi izbacio iz bele kuće.

Ne možeš ti sebi da daješ za pravo da Mariju psuješ na osnovu mog i njenog odnosa. Ti ako si meni ortak ne treba da govoriš subotari i tako to - naveo je Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam znao da te to vređa - odgovorio mu je Stefanović.

Za vreme ove rasprave, Miljana se sjajno zabavljala pa je s vremena na vreme dobacila svoju kovanicu koju je sada ukombinovala na malo drugačiji način.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE SVIMA PROMAKLO: Vojke otkrio da li u njegovoj i Sarinoj vezi ima problema! (VIDEO)

Nedeljko Subotić - vikala je Kulićeva Filipu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Miljana Kulić

#Radosav Žuti

'