AKTUELNO

Želi da im sačuva brak!

Lepi Mića noćas je razgovarao sa Slobodanom Radanovićem o njegovom ljubavnom i bračnom životu, kao i o njegovoj supruzi Kristini Kockar i devojci Luni Đogani. Mića je pevaču rekao i kako nikada loše i uvredljivo nije mislio kada se svađao sa njim.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je noćas u toku pitanja gledalaca Sloba vikao na Lunu, ona plakala, pa se posvađala sa njegovom ženom Kristinom, upravo je ovaj ljubavni trougao bio tema Slobinog i Mićinog razgovora u sobi.

Ja sam te samo napadao zbog braka. Ovako ništa više. Pokušao sam da ti objasnim, da ti dokažem. Sve će ovo proći. Ja ti kažem, izađi odavde sa Kijom. Kada izađete, biće neki ručak... Može dalje, ne može... Bez uvreda, budalaština... - pričao je Mića Slobi.

Foto: RTV Pink

Ovo sa Lunom ti je najgori potez! Pogotovu sada u karijeri! Šta će to tebi? Pala je sto puta na ispitu! - dodao je Mića.

Takođe, noćas je Kija razgovarala dugo sa Slobom, a tom prilikom rekla mu je kako je srce boli kada muža vidi sa devojkom, da je Sloba deo njene porodice i da samo on zna koliko su lepe trenutke imali u svom braku.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'