AKTUELNO

Pevač je za Pink.rs otkrio kako gleda na Minin postupak.

Šako Polumenta je svojim snimkom i pesmom "Nedostaješ" zavredeo veliku popularnost. Naime, bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški je prvobitno rekla da je njoj pevač uputio veoma nepristojane poruke, a potom sebe demantovala i izvinila se što je njena izjava dovela do toga da se Šakov ugled dovede u pitanje.

Zbog svega ovoga pevač je nekoliko meseci unazad u žiži javnosti. Ekipa portala Pink.rs razgovarala je sa Šakom kako bi saznala kako on na ovu, pomalo neprijatnu situaciju, gleda posle godinu dana, kao i koliko mu je dobrog i lošeg sve ovo donelo.

Foto: Pink.rs

Hvala tom vremenu koje je mene stimulisao i pokrenulo da ne dam na sebe. Možda sam malo napravio stagnaciju u svom radu, to mi je samo donelo zadatak da pokažem da ja to nisam uradio, a onda u svemu tome napravim pesmu, koja je napravila pravi ršum. Onda je došla i nova pesma "Stranac", za mesec dana pet miliona pregleda, nisam uložio ni milimetar sebe u marketing, osim što sam snimio spot. Sve je to razlog revolta, inata i želje da pokažem sve - rekao je Polumenta.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je Mina napustila rijaliti, upitali smo Šaka da li se susreo sa njom i da li su imali bilo kakav kontakt kako bi porazgovarali o pomenutoj situaciji, na šta on prvobitno nije želeo da da odgovor, ali je otkrio šta misli o njenom postupku i njoj.

Ja nisam neprijatelj nikome. To se desilo, ta devojka koja je to uradila, njene godine su dozvolile da joj se to oprosti. Mislim da je ona nagovorena na to, da je to sve servirano, a to nije sa njene strane došlo. Ja ne bih o tome pričao, ne bih voleo da se daje novi akcenat. Ja bih tu stavio tačku gde se ona na Televiziji Pink izvinila i tu smo svu priču zatvorili. Ja sam pevao u "Zadruzi". Video sam u njenim očima neku dobrotu, da je srećna, da uživa uz moje pesme kao što je i ranije. Ona je mnogo puta izbacivala moje pesme na svom profilu. Ja ne mogu to da ne oprostim, kakav bih to ja čovek bio, ja sam tako vaspitan. Ja ne mogu da tek tako pređem preko toga i da je zagrlim i poljubim. Nisam video neprijateljstvo, ja sam maksimalno ispao fer. Ta se priča zatvara, hvala za to što sam pokrenut - objasnio je Šako.

Foto: E-stock

Kako je Šako imao priliku da gostuje na jednoj od žurki u Beloj kući i mogao je da se uveri kakva atmosfera vlada između ljubavnog trougla Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobe Radanovća, nije mogao da odoli, a da ih ne prokomentariše.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Gde god sedneš to je tema. To mi je sve u početku izgledalo mnogo simpatično. Bože moj, ako ide, ide. Onda se pojavi  Kija i snimak kako je zove neki dečko i kaže joj "ljubavi, volim te". Čekaj, ko je kome žena, ko je ovde prevaren. Zabolela me je glava i nisam više pratio. Ja vidim da je Sloba dobar čovek, Kija je verovatno dobra devojka, nju ne poznajem, Lunu poznajem iz one priče kada dođe na moje nastupe, ali joj poznajem roditelje. Svako je autor svoje priče. Sloba je sada došao u situaciju da ga ljudi pljuju i psuju, a bio je heroj. Vidim da je on dobar dečko i pevač, jako je kulturan, ja bih drugačije odreagovao, bio bih jako grub. Odbrana ljubavi, ja bih čini mi se zaratio sa državom kada je ljubav u pitanju, ja ne dam ono što je moje. U ljubavi se sve prašta. Ko je ovde kome ljubav, to ne znam - rekao je u Šako za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Za kraj smo ga upitali da li je zaljubljen, na šta on nije dao precizan odgovor, već se osvrnuo na to da ima porodicu i da mu je život ispunjen uz njegovu decu sa kojom ima veoma lep odnos.

Pročitajte još: SLOBI PRIJA! Ana BACILA OKO na pevača, Kija povikala da će joj OČI IZVADITI! (VIDEO)

D. B.

#Mina Vrbaški

#Šako Polumenta

'