AKTUELNO

Biljićeva je u jednom trenutku zaplakala.

Pre nekoliko dana Nadežda Biljić odala je tajnu Miljane Kulić, kako bi čula pesmu. Tom prilikom pevačica je u Rajskom vrtu rekla Drvetu mudrosti kako joj je trudnica priznala da je zaljubljena u Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Nadežda je u tom trenutku bila u svađi sa svojim verenikom Mikijem Đuričićem, upravo zbog ove zadrugarke, oni su se danas ponovo posvađali zbog Miljane Kulić za koju Miki tvrdi da je saznala da je Nadežda otkrila njenu tajnu.

Foto: RTV Pink

Da mi na vrat tovariš Miljanu Kulić, to mi ne treba u životu. Šta ti ima njene tajne da odaješ? Nemaš pravo da odaš tajnu zbog pesme! Onda si moralno g*vno kao i svi ostali. Misliš da ja nemam milion tajni za neke sa kojima nisam dobar, pa nisam išao kod Drveta! Žena je luda, shvatiće to kako će shvatiti - govorio je Miki Nadeždi.

Nadežda se branila rečima kako su ona i Miljana stavile tačku na svoje druženje, a zatim je kasnije počela da plače kada je nastavila sa Mikijem da priča o ovoj temi u krevetu u sobi za rehabilitaciju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam se skoncentrisao na tebe i na sebe, ne na druge ukućane. Ja se ne bavim drugim ljudima kao ti. Ja ne odajem zbog pesme tajnu Miljane Kulić. Nadežda znaš zašto ćemo da raskinemo... Jesi li ti retardirana? Ja ne razumem! Mora da si ti nekome rekla, pa taj neko njoj preneo. Ignoriši Miljanu. Ti odeš i odaš njenu tajnu za koju je ona saznala - pričao je Miki.

Foto: RTV Pink

Gadi mi se! Gadi mi se! Šta mene kritikuješ i ti si odao tajnu? Ja sam ispala gora od nje, mene je povredilo to što je uradila - kroz suze je izjavila Nadežda.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-snimcima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'