AKTUELNO

Ova briljantna devojčica ostavila je ceo region bez daha.

Devojčica koja je svojim glasom, izgledom i ponašanjem na sceni osvojila region i potpuno zasluženo stigla do odlučujuće emisije pred polufinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdica" jeste četrnaestogodišnja Mia Mustafa iz Skoplja.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ona je iz kruga u krug pokazala veliki napredak, slobodu na sceni i neverovatne glasovne sposobnosti, a večeras će se sa još devetnaest sjajnih Zvezdica boriti za prolazak u polufinale.

Pred večerašnji nastup razgovarali smo sa Mijinom mamom, Nazom Mustafom, koja je, između ostalog, otkrila kakve savete je davala ćerki, ali i kada su primetili da je talentovana.

Bila je veoma mala, imala je dve-tri godine kada je pokazala muzikalnost. Ona dolazi iz muzičke porodice, tako da ima nešto i u genetici. Naravno da smo je svi podržali u odluci da se bavi muzikom i kada je odlučila da se prijavi za 'Pinkove zvezdice' - rekla je na početku Naza.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ona zajedno sa suprugom, najmlađom ćerkom i sinom, dolazi na svako snimanje da bude uz Miju, pa nas je zanimalo kako ona proživljava ćerkino učešće.

Ovo takmičenje je i za nas, njene roditelje, kao i za Miju, u isto vreme uzbudljivo, emotivno i radosno. Za nas, a posebno za Miju, ovo takmičenje je jedno predivno iskustvo - rekla je Mijina mama.

S obzirom na to da dolazi iz muzičke porodice, pitali smo Nazu šta su suprug i ona savetovali Miju kroz takmičenje u "Pinkovim zvezdicama".

- I suprug i ja smo joj uvek govorili da ne treba da ima tremu, da bude svoja - kakva je kod kuće, da takva bude i na sceni. Na početku takmičenja je imala tremu, ali se sada već potpuno opustila - objasnila je Mijina mama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Njena prodica je prezadovoljna Mijinim učešćem, a prema njenim rečima, cela Makedonija je ponosna na nju.

Prezadovoljna sam njenim učešćem i kako se predstavila publici i žiriju. Svi su oduševljeni Mijinim učešćem u 'Pinkovim zvezdicama', ali su svi i očekivali takvo dete iz Makedonije, ako uzmemo u obzir učesnike iz prethodnih sezona. Muzika joj je u genima, tata joj je muzičar, moja familija i ja se takođe bavimo muzikom, tako da ništa neobično nije što je Mia talentovana - rekla je za kraj Naza.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Mia Mustafa će u odlučujućoj emisiji pred polufinale otpevati pesmu "Stay" koju izvode Rijana i Miki Eko, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45 na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Mia Mustafa

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'