AKTUELNO

Ponovo su pale teške reči među bivšim ljubavnicima.

Učesnici najgledanijeg rijaliti šou-programa, "Zadruge", Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić, poznati su po brojnim raspravama i svađama koje su žučne i pune teških reči. Tako je bilo i danas. Iako je dan počeo mirno i ništa nije slutilo na skandale, ovo dvoje Zadrugara su se posvađali ni manje ni više nego oko pesme!

Svađi u dvorištu prethodilo je Marija Anino pevanje njene pesme "Alkoholičar", a Đukića su reči ove pesme pogodile. Zatim je usledio niz ružnih reči obostrano izrečenih.

Foto: Printscreen Youtube

Šta je problem, znači, sklanjaj se od mene, znaš da imaš svu slobodu, znaš da možeš da radiš šta hoćeš! Znaš vrlo dobro da imaš svu slobodu, ja, budala, pričam sa tobom - započela je svađu pevačica.

Filip je konstatno ponavljao dve rečenice, "hoćeš da ućutiš" i "jesi normalna", a uz ovo je i dodao:

A što prebacuješ, mogu samo da te pitam nešto? Namerno? Da li sam ja to spomenuo, hoćeš da ćutiš?! Meni je gore ono što si pevala drugo, drugu pesmu... pevala si mi kad smo se svađali - pravdao se Đukić.

Ovo dvoje Zadrugara imaju dogovor, koji, kako stvari stoje, niko ne poštuje, pa je zbog toga i čitava ova scena i rasprava nastala.

Od kad smo se dogovorili nešto, da li ja ne poštujem? - upitao je svoju bivšu dragu Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Pošto si sada meni digao pritisak, nemoj da me pipaš! Opet praviš scene, debilčino jedna bolesna. Digao si mi pritisak i video si to, namerno ovo radiš! Što si se nadrk'o na mene? Reci što? Zato što si iskompleksiran? Zato što sam pevala svoju pesmu? Ja znam kako sam isplaćivala ovu pesmu! Pevala sam i šta je problem? Ti se opet drkaš zato što pevam svoju pesmu? Neću da te ispoštujem, neću ni ja tebe, ti nisi ispoštovao dve godine naše veze. Objasni ljudima što ne voliš tu pesmu, ovako nećeš normalno da razgovaraš sa mnom, a u šteku normalno pričaš sa mnom. Šta je problem, 'ajde, reci mi, a ne smeš?! Hajde, pusti me, ti mene smaraš. Vidiš da ne možemo normalno da funkcionišemo, nikako. Ja ću na pola sata pevati svoju pesmu, šta je problem? Alo, dečko ti si bolestan! Znam šta hoćeš! Je l te diram? Smaram? Prilazim? Ne brini, neću reći ništa, što se plašiš? Ti si patološki lažov! - besnela je Marija.

PROČITAJTE JOŠ: Sećate li se Filipovog druga koji je BIO SA MARIJOM ANOM? Sad je oduševio i smuvao JOŠ JEDNU ĐUKIĆEVU BIVŠU DEVOJKU, učesnicu Zadruge! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je čudno je to da je sada maneken bio taj koji je smirivao strasti, što se ranije nije dešavalo, pa je nastavio sa pravdanjem:

Da li si ti svesna da si ti sad pokrenula tu priču? Koji đavo uđe u tebe? Hajde da popričamo kao zreli i normalni ljudi. Jesi normalna? Ja da hoću svađu, ja bih se sada drao! - pokušavao je da se opravda Đukić.

Kako se bliži taj 20.jun, svađe su sve burnije, a na nama ostaje da ispratimo sva predstojeća dešavanja u najpoznatijoj vili na Balkanu. Detaljnije o svađi ovo dvoje Zadrugara možete videti u video-snimcima ispod teksta.

T. R.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'