AKTUELNO

Otvorio dušu!

Slobodan Radanović želeo je u toku "Igre istine" od Bore Santane da čuje njegovo mišljenje o Lepom Mići. Muzičar je rekao kako misli da Mića želi uvek da bude u centru pažnje, ali da nije loša osoba.

Foto: RTV Pink

Mislim da je pravedan, ali da mu ne odgovara kada ne vodi vodenicu po svome. Ne voli da ne bude po njegovom jer misli da je sto posto u pravu. Voli da se meša u sve. Dosta je pravedan, ali se drugima to ne sviđa - govorio je Bora.

Foto: RTV Pink

Nakon Borinog izlaganja ustao je Lepi Mića koji je ukućanima rekao kako nikada nije branio Kiju nego je želeo da sačuva njen brak sa Slobom, zatim je izjavio i kako dvadeset godina poznaje dedu Andrijane Radonjić i da je ovu ukućanku branio zbog prijateljstva sa njenim dedom, a onda je pevač počeo da priča i o svojoj porodici i svojim osobinama.

Foto: RTV Pink

Ja se borim za sitnicu sa svakim i dok ne dokažem svoje, ne stajem i ne biram reči. Pogotovu kada me neko nazove p*dofilom, onda sam spreman da se pop*šam po vama! Ovaj gospodin ovde ne vara svoju suprugu, svoju ćerku je dao u institut za nauku. Ovaj gospodin za razlikuje od vas, ne psuje, ne puši, ne kocka i ne k*rva se! - govorio je Mića.

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'