AKTUELNO

Sloba priznao da je ljubomoran na druge muškarce koji su bliski sa Lunom.

Slobodan Radanović i Luna Đogani posvađali su se sinoć za vreme "Igre istine". Posle nekoliko minuta pevač je priznao kako je ljubomoran kada su drugi muškarci bliski sa njegovom devojkom sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink

Šta ja radim? Ti i ja smo završili! Naivna sam! Šta ja toliko radim što tebi smeta? Što se družim sa ljudima? Šta sam se promenila? Stvoreni ste jedno za drugo. Kada si sa njom dobar, onda mene kanališ. Nisam glupa! Liži se sa njom! Nije to ljubaznost! Nemoj da lažeš! Idi pravdaj se za čokoladu! Ako me je neko nasamario ovde, onda si to ti! Ti si me napravio budalom pred celim svetom! Ceo život ću biti ljubavnica zbog tebe! Idi kod svoje divne žene! - rekla je Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

Kako je glupa! Da li je realno da je neko toliko naivan? Zanima me od sinoć do danas kako si promenila mišljenje? Biće ti žao! Doneo sam ti danas palačinku šabane jedan! Marš bre klošaru jedan! J*bala te ona u d*pe! Kajaćeš se! Ja sam se već pokajao! - govorio je Sloba.

Luna je zatim rekla Radanoviću kako njemu ona ne treba i da on voli žene koje će prema njemu da se ponašaju kao majke.

Foto: RTV Pink

Jer voliš da te j*bu! Ti si bolestan! - pričala je Đoganijeva Slobi.

U nastavku je Luna dobila pitanje od Milana Miloševića koje se odnosilo na njeno druženje sa Markom Miljkovićem. Đoganijeva je izjavila kako će nastaviti druženje sa Markom, a onda je Sloba izjavio da je ljubomoran.

Foto: RTV Pink

Da, ljubomoran sam! Devojko, pričali smo sa kojim muškarcem bi bila da nisi sa mnom, ti si rekla sa Markom! - rekao je Sloba.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'